Woonverzekering Toornwerd Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,10 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Dankzij deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Toornwerd. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle populaire aanbieders waaronder Bruns ten Brink en nowGo die schade zoals inbraak, brand, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Toornwerd juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld diefstal, storm, inbraak, vandalisme, brand. Je moet dan denken aan bijv. een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als cd’s en hoeden? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Toornwerd? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Europeesche + ING zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Surhuizum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-toornwerd


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Loppersum? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door brand en vandalisme. Dankzij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte elektrische deken? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Toornwerd kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine en loslatende kit. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. In veel gevallen wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €260.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Toornwerd
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker meteen jouw onderkomen in Toornwerd zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Toornwerd

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Toornwerd complementeren met een aantal nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk jij praktische info (of bekijk woonverzekering Schalsum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze additionele dekkingstaat garant bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Toornwerd

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer + kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.200.000 tot €4.800.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,95 (per maand). Check ook Aon Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Toornwerd
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. geschil met school van de kinderen & conflict met aannemer. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (beginnend bij €37,40 tot €38,25 per maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Toornwerd voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering