Woonverzekering Schalsum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Schalsum. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle erkende bedrijven als De Goudse en Univé die schade veroorzaakt door vandalisme, brand, storm, inbraak vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Schalsum mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door inbraak, storm, vandalisme, water, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een stukke wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als frituurpan en audiovisuele apparatuur? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Schalsum? Open à la minute’onze vergelijker! In de regel werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Europeesche + Interpolis faciliteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Rijsenhout verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-schalsum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Franekeradeel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door storm of schroeischade. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Schalsum kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak of gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van een kapotte vriezer. Doorgaans worden de kosten betaald middels de inboedel- of opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een lek dag. Meestal is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €350.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Schalsum
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw woning in Schalsum moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Schalsum

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Schalsum nog persoonlijker maken met diverse handige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand bekijk jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Oostrum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze nieuwe dekkingstaat garant bij gebroken glas. Advies: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Lees je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond springt iemand omver
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer of sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Schalsum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte laptop & ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.100.000 tot zo’n €4.850.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook Univé pakket.

Rechtsbijstandverzekering Schalsum
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met bedrijven en geschillen met de buren. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 varianten.

 • Consument (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies verschillen nogal (startend vanaf €25,40 t/m €35,50 p/maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Schalsum voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering