Woonverzekering Lathum Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Lathum. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende bedrijven als bijv. DAK en Reaal die schade als gevolg van bliksem, inbraak, storm, vandalisme dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Lathum juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou onder andere water, storm, brand, inbraak, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als videorecorder en relaxfauteuil? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Lathum? Gebruik hiervoor à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Generali of InShared verkopen deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Koekange verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-lathum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Zevenaar? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schade als brand en poging tot inbraak. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Lathum kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. In de regel wordt deze schade gedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan missende dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €660.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Lathum
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Lathum gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Lathum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Lathum aanvullen met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina spot je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Hieslum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een smartphone en drumstel. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Lathum

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto en ook kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.400.000 tot ruim €4.500.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,60 (per maand). Check ook London Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Lathum
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met een bank & geluidsoverlast. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De premies verschillen enorm (beginnend bij €28,15 tot €38,55 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Lathum voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering