Woonverzekering Koekange Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Koekange. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars waaronder Bruns ten Brink en Zelf die schade zoals bliksem, inbraak, brand, water vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Koekange mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere vandalisme, inbraak, diefstal, brand, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als lampen en dassen? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Koekange? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! In veel gevallen doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur of ZLM faciliteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Jelsum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-koekange


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in De Wolden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inbegrepen. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als hagelschade en plundering. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een vuile afzuigkap? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Koekange kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost vanwege een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af via de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag of een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. In de regel worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een lek dag. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €405.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Koekange
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Koekange gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Koekange

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Koekange uitbreiden met meerdere handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder vind jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Heerjansdam afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een fotocamera + sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Koekange

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen + ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan jou bij vanaf zo’n €1.550.000 tot zo’n €3.900.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook Aon Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Koekange
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Je moet dan denken aan studiefinanciering & conflict met de buren. Hierbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf circa €33,10 oplopend tot €28,30 p/maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Koekange afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?