Woonverzekering Venhuizen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,45 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze website tref je de beste woonverzekering voor bewoners van Venhuizen. De woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven zoals Allsecur en Unigarant die schade veroorzaakt door water, inbraak, storm, bliksem dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Venhuizen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld storm, brand, diefstal, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. Met inboedel bedoelen we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als boeken of toiletartikelen? Op dit gebied zijn er drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Venhuizen? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als ABN AMRO en Nederlanden van Nu hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Tweede Exloërmond verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-venhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Drechterland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade of olie. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte föhn? Brand is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Venhuizen kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Normaal gesproken worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de condities van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €600.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Venhuizen
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw huis in Venhuizen moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die matchen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Venhuizen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Venhuizen complementeren met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina bekijk jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Sint-Michielsgestel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels en iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een filmcamera en een kinderwagen. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Venhuizen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen + geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking van €1.050.000 tot wel €3.750.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,55 per maand. Bekijk ook Turien en Co dekking.

Rechtsbijstandverzekering Venhuizen
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een webshop en conflict met verhuurder. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €32,50 tot en met €30,80 per maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Venhuizen vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?