Woonverzekering Tweede Exloërmond Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Tweede Exloërmond. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle grote aanbieders zoals BLG wonen en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. brand, water, inbraak, storm vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Tweede Exloërmond juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door o.a. brand, water, vandalisme, inbraak, storm. Je moet dan denken aan bijv. een defecte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als afzuigkap en petten? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Tweede Exloërmond? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO en nowGo bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: t Harde verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-tweede-exloermond


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Borger-Odoorn? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn verzekerd. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) of poging tot inbraak. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een defecte magnetron? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade van spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Tweede Exloërmond kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval / een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan kapotte ruiten. Meestal resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot circa €410.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Tweede Exloërmond
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hieronder stuit je op een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Tweede Exloërmond gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Tweede Exloërmond

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: men mag deze woonverzekering in Tweede Exloërmond uitbreiden met additionele praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Schellinkhout afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze unieke dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een laptop & een muziekinstrument. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Tweede Exloërmond

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en persoonlijk letsel. Onder andere behang dat moet worden vervangen + medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €900.000 tot €3.450.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis heb je al vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook Delta Lloyd polis.

Rechtsbijstandverzekering Tweede Exloërmond
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan als je werkgever failliet gaat & afgenomen rijbewijs. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies verschillen nogal (vanaf circa €33,00 tot en met €37,95 per maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Tweede Exloërmond op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?