Woonverzekering Schellinkhout Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Schellinkhout. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals Ditzo en Turien en Co die schade veroorzaakt door water, storm, vandalisme, bliksem dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Schellinkhout juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere storm, inbraak, brand, water, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als radio of koffers? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Schellinkhout? Start à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als FBTO + Interpolis werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Roderwolde verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-schellinkhout


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Drechterland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als bliksem en olie. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of gaslekken? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Schellinkhout is altijd een risico. De Bulgaarse methode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. In de regel wordt deze schade gedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. Vaak gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €270.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Schellinkhout
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hier stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Schellinkhout eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Schellinkhout

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Schellinkhout uitbreiden met meerdere handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina bekijk je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Opheusden afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan het overwegen waard. Deze unieke verzekering staat je bij bij gebroken glas. Let op: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spelcomputer en sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Schellinkhout

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn een deuk in de auto en geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €1.200.000 tot wel €4.500.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Aon Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Schellinkhout
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. erfenis & conflict met de buren. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf circa €26,40 oplopend tot €38,70 p/maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Schellinkhout op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering