Woonverzekering Opheusden Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Opheusden. De woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld Allianz en Polis Direct die schade als gevolg van storm, inbraak, water, vandalisme dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Opheusden april 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijv. diefstal, vandalisme, inbraak, water, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals potten of geyser/boiler? Op dit gebied zijn er drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Opheusden? Start vandaag nog de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket vind je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur en Nationale Nederlanden werken met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Offingawier verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-opheusden


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Neder-Betuwe? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of poging tot inbraak. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Opheusden kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of Lock picking, het kan op zoveel manieren. Schade naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval of bevroren leidingen. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Denk maar aan een lek dag. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €585.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Opheusden
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand stuit je op een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Opheusden zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Opheusden

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Opheusden uitbreiden met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder check jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Mierlo afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval geen gek idee. Deze nieuwe zekerheid staat je bij bij gebroken glas. Belangrijk: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spiegelreflexcamera en drumstel. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Opheusden

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon en ook het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen van €1.300.000 tot ruim €2.800.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Univé pakket.

Rechtsbijstandverzekering Opheusden
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met de gemeente of ingevorderd rijbewijs. Daarbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit allerlei modules.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €35,95 oplopend tot €33,35 per maand in april 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Opheusden op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?