Woonverzekering Mierlo Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,95 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Mierlo. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals Aon Direct en SNS die schade zoals bliksem, water, vandalisme, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Mierlo april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door diefstal, water, vandalisme, storm, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als cd’s en schrijfmachine? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Mierlo? Start meteen met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als ANWB of OHRA bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Malden verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-mierlo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Geldrop-Mierlo? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn gedekt. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bekende hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als blikseminslag en rook. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Mierlo is altijd een risico. De Bulgaarse methode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui en Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte wasmachine. Gewoonlijk worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schutting. Meestal is het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €685.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Mierlo
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Onderstaand vind je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Mierlo gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Mierlo

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Mierlo uitbreiden met diverse handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand vind jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Kornwerderzand afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze extra dekkingbetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur of drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Mierlo

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een vlek op een meubel + kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een dekking vanaf €1.450.000 tot wel €3.700.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,55 p/maand. Ga verder naar Nederlanden van Nu pakket.

Rechtsbijstandverzekering Mierlo
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld aankopen die niet geleverd zijn & conflict met aannemer. Hierbij is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €29,95 tot en met €28,30 per maand in april 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Mierlo online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering