Woonverzekering Bant Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €3,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Bant. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven als Bovag en Verzekeruzelf.nl die schade als gevolg van storm, vandalisme, inbraak, water vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Bant juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, water, brand, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine. De definitie van inboedel is alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als uurwerken en iPad? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Bant? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als FBTO + Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Amsterdam-Duivendrecht verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-bant


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Noordoostpolder? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheken verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. blikseminslag en poging tot inbraak. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een schoorsteenbrand? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Bant kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat middels de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of loslatende kit. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoog eigen risico tot circa €475.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Bant
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker direct het huis in Bant probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Bant

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag de woonverzekering in Bant completer maken met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand lees jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Wolvega afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Flevoland). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een spiegelreflexcamera & kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Bant

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte vaas of het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, van €1.450.000 tot wel €2.500.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,45 (per maand). Check ook London Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Bant
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan bijstandsuitkering en geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (beginnend bij €33,65 tot €27,65 p/maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Bant online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering