Woonverzekering Amsterdam-Duivendrecht Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Amsterdam-Duivendrecht. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle bekende partijen waaronder Bovag en Polis Direct die schade als gevolg van brand, bliksem, vandalisme, inbraak dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Amsterdam-Duivendrecht maart 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, storm, brand, inbraak, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een stukke TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals kristal of petten? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Amsterdam-Duivendrecht? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag en InShared hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Zuid-Holland verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-amsterdam-duivendrecht


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Ouder-Amstel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en plundering. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Amsterdam-Duivendrecht is altijd een risico. Openwrikken of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval of bevroren leidingen. Typische schade is een kapotte vriezer. Doorgaans wordt dit afgedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot wel €620.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Amsterdam-Duivendrecht
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw onderkomen in Amsterdam-Duivendrecht eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Amsterdam-Duivendrecht

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Amsterdam-Duivendrecht completer maken met diverse praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Wichmond afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze extra dekkingverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een iPad en gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Amsterdam-Duivendrecht

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen + smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.250.000 tot ruim €4.100.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aon Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Amsterdam-Duivendrecht
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. erfrechtgeschillen & in beslag genomen auto e.d.. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf circa €30,80 tot wel €24,55 per maand in maart 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Amsterdam-Duivendrecht voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering