Woonverzekering Bierum Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,30 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Bierum. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle erkende verzekeraars zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van vandalisme, storm, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Bierum maart 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, water, vandalisme, diefstal, brand. Je moet dan denken aan bijv. een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als haarden of kleding? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Bierum? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket vind je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Bovag of Univé hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Barendrecht verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-bierum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Delfzijl? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn afgedekt. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm en brandblussing. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Bierum is altijd een risico. Kerntrekken of sloten hacken, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming / een kapotte kit voeg. Typische schade is een onbruikbare vriezer. Normaliter worden de kosten betaald door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Doorgaans gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico tot circa €690.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Bierum
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hierna stuit je op een handig stappenplan. Verzeker direct jouw huis in Bierum zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Bierum

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Bierum uitbreiden met extra belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna doorzoek jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Zuidhorn afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen aan te raden. Deze extra zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Advies: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond springt iemand omver
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een smartphone en een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Bierum

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een kapotte vaas en kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.450.000 tot €4.600.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,15 (betaling per maand). Wellicht interessant: Centraal Beheer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Bierum
Het product rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Denk aan geschil met de werkgever of conflict na autoschade. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €24,90 tot wel €30,10 per maand in maart 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Bierum online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?