Woonverzekering Barsingerhorn Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze pagina tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Barsingerhorn. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als bijv. ASR Verzekeringen en Turien en Co die schade veroorzaakt door brand, storm, inbraak, water vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Barsingerhorn juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere water, vandalisme, diefstal, storm, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde vloer. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als kachelsverwarmingsapparatuur en kinderwagen? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Barsingerhorn? Open direct de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeraars als Bovag en Reaal zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Anerveen verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-barsingerhorn


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hollands Kroon? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn gedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en ontploffing. Via een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Barsingerhorn kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. Meestal wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Je kunt denken aan lekkage. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €650.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Barsingerhorn
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier ontdek je meer informatie. Verzeker direct de woning in Barsingerhorn eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Barsingerhorn

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Barsingerhorn nog persoonlijker maken met diverse praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Woubrugge afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze additionele verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een fotocamera of jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Barsingerhorn

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer en ook kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een dekking variërend van €950.000 tot wel €4.000.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,35 (betaling per maand). Wellicht interessant: Reaal pakket.

Rechtsbijstandverzekering Barsingerhorn
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met werkgever en erfafscheidingen e.d.. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf zo’n €34,45 tot €36,85 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Barsingerhorn afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering