Woonverzekering Anerveen Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,60 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Via de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Anerveen. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als bijv. Europeesche en Univé die schade als gevolg van bliksem, water, inbraak, storm verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Anerveen juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, diefstal, brand, storm. Je kunt dan denken aan schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als lampen en jacks? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Anerveen? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen + Unigarant bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: 2e Valthermond verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-anerveen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hardenberg? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. blikseminslag of plundering. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Anerveen kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis loopt via de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui / loslatende kit. Typische schade is een ondergelopen kelder. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal- of inboedelverzekering. Download de condities van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Denk maar aan een lek dag. Meestal is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico tot wel €405.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Anerveen
Snel een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw onderkomen in Anerveen probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Anerveen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Anerveen aanvullen met meerdere belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna check je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Wijchen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe zekerheid staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een vaas laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een filmcamera & jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: misschien bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Anerveen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte tablet + kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.450.000 tot €2.700.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Centraal Beheer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Anerveen
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflicten consumentenaankopen of conflict over verzekering. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan allerlei varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf €25,15 oplopend tot €24,45 per maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Anerveen afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering