Woonverzekering Wijchen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Wijchen. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals Bruns ten Brink en InShared die schade zoals inbraak, brand, vandalisme, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Wijchen juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door water, brand, inbraak, vandalisme, diefstal. Je kunt dan denken aan een defecte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als platenspeler en centrifuge? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Wijchen? Start meteen met direct de vergelijkingstool. In veel gevallen werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Aanbieders als De Goudse + Reaal bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Check ook: Waterhuizen verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-wijchen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Wijchen? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn gedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en smeltschade. Via een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of vlam in de pan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Wijchen kan ook jou overkomen. Openwrikken of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval / een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn hemelwater schade. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Denk maar aan missende dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico oplopend tot €385.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Wijchen
Direct een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in Wijchen moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Wijchen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Wijchen completer maken met verschillende nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand lees je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Tuk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke zekerheid staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een tablet + kleding. Waak voor oververzekering: misschien heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Wijchen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon & geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.450.000 tot zo’n €3.000.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,65 (per maand). Check ook Huis In Eén Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Wijchen
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. geschillen binnen de familie & geschil met een verzekeraar. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies variëren significant (vanaf zo’n €31,75 oplopend tot €24,80 per maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wijchen afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering