Woonverzekering Waddinxveen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €6,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Waddinxveen. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars waaronder Avéro Achmea en Polis Direct die schade als gevolg van bliksem, water, inbraak, brand afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Waddinxveen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou onder andere vandalisme, brand, storm, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als broodrooster en wasdroger? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Waddinxveen? Open direct de vergelijkingstool. Meestal werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders nemen een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allsecur en ZLM bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Vierakker verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-waddinxveen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Waddinxveen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn verzekerd. Op die manier zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door waterschade en olie. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Waddinxveen kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade n.a.v. inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is vochtplekken op de buur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €560.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Waddinxveen
Direct een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker jouw jouw huis in Waddinxveen gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Waddinxveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Waddinxveen complementeren met extra nuttige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Stellendam afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een laptop en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Waddinxveen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan besmeurde meubels & smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.200.000 tot zo’n €3.500.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,60 p/maand. Ga verder naar DAK afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Waddinxveen
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan pensioenen en geschil met een verzekeraar. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Module werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €27,75 tot €26,20 p/maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Waddinxveen op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering