Woonverzekering Roosendaal Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Roosendaal. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld Aegon en Independer die schade door o.a. brand, water, inbraak, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Roosendaal maart 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, water, diefstal, brand, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals potten en zonnepanelen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Roosendaal? Open meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zie je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als ABN AMRO of ING zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Raamsdonk verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-roosendaal


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Roosendaal? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als bliksem of roet. In het geval van een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Roosendaal kan zomaar gebeuren. Insluipen of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade n.a.v. diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Vaak is het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €315.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Roosendaal
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Op deze pagina tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Roosendaal eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Roosendaal

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Roosendaal nog persoonlijker maken met extra interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder check jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Olburgen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze mogelijke modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een iPad & kleding. Waak voor oververzekering: misschien bezit jij al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Roosendaal

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een vlek in de vloer en ook kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €1.000.000 tot ruim €4.200.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Polis Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Roosendaal
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij studiefinanciering en conflict bij het bouwen van een huis. In dit soort gevallen is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies per maand verschillen enorm (beginnend bij €38,20 tot en met €32,05 per maand in maart 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Roosendaal voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?