Woonverzekering Haaren Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,20 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Haaren. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars zoals BLG wonen en Interpolis die schade door o.a. inbraak, vandalisme, water, bliksem verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Haaren juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, diefstal, inbraak, storm, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een kapotte computer. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als meubilair of (elektrische) dekens? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Haaren? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Aegon en ING bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Gennep verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-haaren


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Haaren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en smeltschade. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of keukenbrand? Brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Haaren is altijd een risico. De Roemeense methode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €605.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Haaren
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Haaren gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Haaren

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Haaren nog persoonlijker maken met extra nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand bekijk jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Easterein afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze unieke modulestaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: zaken als een aquarium of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een laptop & jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: mogelijk hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Haaren

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas & kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen van €1.450.000 tot wel €4.150.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,50 (per maand). Check ook Europeesche.

Rechtsbijstandverzekering Haaren
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. reorganisatie & in beslag genomen auto e.d.. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (beginnend bij €32,45 tot €24,10 p/maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Haaren vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering