Woonverzekering Easterein Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,00 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Easterein. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen als bijv. Europeesche en ING die schade zoals inbraak, vandalisme, water, storm verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Easterein juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door inbraak, vandalisme, storm, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte laptop. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als gordijnen en tassen? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Easterein? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als De Goudse + Nederlanden van Nu werken met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Deventer verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-easterein


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Littenseradiel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn verzekerd. Hierdoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als schade door wateroverlast en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Easterein is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat via de opstal, en ontvreemde zaken lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €350.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Easterein
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hier vind je meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Easterein eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Easterein

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Easterein completer maken met extra praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Borne afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke dekkingverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels, aquaria of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een fotocamera + sieraden. Let op oververzekering: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Easterein

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan krassen op de auto en ook kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.050.000 tot wel €4.200.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,75 (per maand). Check ook BLG wonen.

Rechtsbijstandverzekering Easterein
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan studiefinanciering of conflict over pensioenuitkeringen. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan verschillende varianten.

 • Consument (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (startend vanaf €37,75 tot €33,55 per maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de modules, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Easterein online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering