Woonverzekering Hurwenen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Hurwenen. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen waaronder FBTO en Reaal die schade zoals storm, vandalisme, inbraak, brand dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hurwenen mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere diefstal, water, brand, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan muziekinstrumenten. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als cd-speler en cv-ketel? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hurwenen? Start vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd of ZLM hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hoedekenskerke verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-hurwenen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Maasdriel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn afgedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door waterschade of diefstal. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of keukenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Hurwenen is altijd een risico. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Vaak betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoger eigen risico tot wel €375.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Hurwenen
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Hurwenen zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hurwenen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Hurwenen uitbreiden met extra nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Grevenbicht afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze additionele zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels, aquaria of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een spelcomputer & een rollator. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hurwenen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto & ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij beginnend bij €1.250.000 oplopend tot €3.100.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,55 p/maand. Ga verder naar Buitenhuisdekking.

Rechtsbijstandverzekering Hurwenen
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met een keukenhandel of geschillen over een motorrijtuig. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan allerlei varianten.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand schommelen enorm (beginnend bij €32,50 t/m €32,25 p/maand in mei 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hurwenen voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?