Woonverzekering Hoedekenskerke Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,40 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Hoedekenskerke. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals Allsecur en Turien en Co die schade als gevolg van brand, inbraak, water, bliksem vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hoedekenskerke juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, inbraak, diefstal, brand, storm. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als televisie en pantalons? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hoedekenskerke? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bovag of REAAL Verzekeringen verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Heide verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hoedekenskerke


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Borsele? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn inclusief. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als stormschade of diefstal. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte föhn? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Hoedekenskerke kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan de woningwordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm of lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. In de regel worden de kosten betaald met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Veelal gaat het om schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €680.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoedekenskerke
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Hoedekenskerke moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hoedekenskerke

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Hoedekenskerke complementeren met enkele nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop bekijk jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Gasselternijveenschemond afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een tablet of drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hoedekenskerke

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een vlek op een meubel & medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €950.000 tot zo’n €4.300.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: nowGo polis.

Rechtsbijstandverzekering Hoedekenskerke
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan bij ontslag en conflict met de bank. Hierbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit verschillende modules.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Module werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (beginnend bij €37,55 oplopend tot €31,95 per maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hoedekenskerke voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering