Woonverzekering Sluis Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Sluis. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen als HEMA en OHRA die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, water, bliksem dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Sluis april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, vandalisme, inbraak, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte TV. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als aquarium en koffers? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Sluis? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Bovag en Klaverblad verkopen eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Schiphol verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-sluis


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Sluis? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als hagelschade en rook. Via een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade van roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Sluis is altijd een risico. Insluipen of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade vanwege inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan kapotte ruiten. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico tot circa €530.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Sluis
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Sluis moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Sluis

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Sluis nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind je praktische info (of bekijk woonverzekering Pesse afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een laptop en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sluis

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank & het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.200.000 tot zo’n €4.200.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar Glasverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Sluis
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Denk aan erfenis & conflict met makelaar. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf €23,95 t/m €35,85 per maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Sluis online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering