Woonverzekering Schiphol Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Schiphol. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle erkende bedrijven als bijv. De Goudse en London Verzekeringen die schade zoals vandalisme, inbraak, bliksem, brand dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Schiphol mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, diefstal, vandalisme, water, brand. Je kunt dan denken aan schade aan keukenapparatuur. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als platenspeler en Xbox? Er zijn in de basis drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Schiphol? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als FBTO en Lancyr hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Rottum verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-schiphol


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Haarlemmermeer? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade en schroeischade. Bij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of brand in de schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Schiphol kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade door diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning loopt via de opstalverzekering, en gestolen spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van hemelwater schade. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de opstal- of inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan een gescheurde muur. Vaak is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €540.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Schiphol
Direct een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Onderstaand bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Schiphol eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Schiphol

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Schiphol completer maken met meerdere praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Ottersum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze nieuwe modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een e-reader & een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Schiphol

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een vlek in de vloer en ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.250.000 tot €3.550.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis heb je al vanaf €2,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Independer polis.

Rechtsbijstandverzekering Schiphol
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met de gemeente of conflict over reparatie auto. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €36,50 tot en met €25,75 p/maand in mei 2024). Het tarief komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Schiphol voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?