Woonverzekering Zevenhuizen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,10 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Zevenhuizen. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven als Ditzo en Independer die schade veroorzaakt door water, storm, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zevenhuizen mei 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, storm, vandalisme, water, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als magnetron en cv-ketel? Er zijn in de basis een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Zevenhuizen? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren + Polis Direct verkopen deze pakket verzekeringen. Check ook: Witharen verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zevenhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zuidplas? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of vandalisme. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of keukenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Zevenhuizen kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine of lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. In de regel wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €580.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Zevenhuizen
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct de woning in Zevenhuizen gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Zevenhuizen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Zevenhuizen nog persoonlijker maken met verschillende belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees jij handige info (of bekijk woonverzekering Voorst afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke polis is er bij gebroken glas. Let op: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere filmapparatuur & sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zevenhuizen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een gebroken ruit & kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.200.000 tot zo’n €4.550.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,80 p/maand. Ga verder naar OHRA.

Rechtsbijstandverzekering Zevenhuizen
De rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij tuchtzaken & conflict met aannemer. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand lopen sterk uiteen (startend vanaf €37,40 tot en met €33,90 per maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Zevenhuizen op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?