Woonverzekering Witharen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Witharen. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen waaronder Delta Lloyd en ZLM die schade zoals water, inbraak, storm, brand vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Witharen juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld water, brand, storm, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een defecte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als meubilair en zonnepanelen? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Witharen? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer + Nationale Nederlanden verkopen zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Westervoort verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-witharen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Ommen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en schade door regen. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Diefstal in Witharen is altijd een risico. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis handel je af met de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui en een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. Normaliter wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Af en toe ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Vaak betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €650.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Witharen
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker direct het huis in Witharen gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Witharen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Witharen aanvullen met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna tref je handige details (of bezoek info over woonverzekering Varik afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels, aquaria of tablets tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera + sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Witharen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan krassen op de auto en ook ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.300.000 tot wel €4.700.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: Huis In Eén Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Witharen
De module rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV & erfafscheidingen e.d.. Dan is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €34,70 oplopend tot €34,25 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Witharen online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?