Woonverzekering Varik Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Varik. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars waaronder Huis In Eén Verzekeringen en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door storm, water, vandalisme, brand afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Varik juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijv. storm, inbraak, brand, water, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan computers. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als pc en iPhone? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Varik? Open direct de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen + Klaverblad verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Tijnje verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-varik


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Neerijnen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als schade door wateroverlast of smeltschade. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een defect strijkapparaat? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Varik is altijd een risico. De gaatjesboormethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. Meestal wordt dit afgedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €370.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Varik
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in Varik eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Varik

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Varik aanvullen met diverse nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop tref jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Siebengewald afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze unieke zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Varik

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere een gebroken ruit & ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf zo’n €950.000 tot €4.050.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,55 (per maand). Check ook DAK dekking.

Rechtsbijstandverzekering Varik
De module rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan tuchtzaken of ingevorderd rijbewijs. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €36,10 t/m €31,50 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Varik afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering