Woonverzekering Diphoorn Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €4,20 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Diphoorn. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende verzekeraars als bijv. DAK en Nationale Nederlanden die schade door o.a. storm, vandalisme, bliksem, brand verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Diphoorn april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door diefstal, storm, inbraak, vandalisme, water. Je kunt dan denken aan schade aan keukenapparatuur. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als kookboeken en keukentafel? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Diphoorn? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink en Zelf zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: De Koog verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-diphoorn


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Coevorden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. stormschade of olie. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of brandstichting? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Diphoorn is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningloopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot en gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Normaal gesproken wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan een lek dag. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €410.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Diphoorn
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier ontdek je bruikbare info. Verzeker direct jouw woning in Diphoorn gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Diphoorn

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Advies: men mag deze woonverzekering in Diphoorn aanvullen met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand check je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Berlicum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval het overwegen waard. Deze mogelijke verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een iPad of een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Diphoorn

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een onbruikbare bank + ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen beginnend bij €1.250.000 tot €4.150.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bruns ten Brink dekking.

Rechtsbijstandverzekering Diphoorn
De module rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn & geschil met de buren. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn meerdere modules.

 • Consument (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf €24,15 oplopend tot €25,95 p/maand in april 2024). De premie komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Diphoorn afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?