Woonverzekering De Koog Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €3,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in De Koog. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders waaronder Europeesche en ING die schade door o.a. vandalisme, water, storm, inbraak dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in De Koog juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, vandalisme, inbraak, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als horloges en dressoir? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering De Koog? Open direct onze vergelijker! In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Generali en Independer hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Budel verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-de-koog


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Texel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn verzekerd. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en omvallen van bomen. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in De Koog kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade vanwege een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning gaat via de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine of gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed via de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapot dak. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €270.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in De Koog
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in De Koog probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijv. vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in De Koog

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in De Koog complementeren met verschillende handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Balk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze nieuwe dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Opmerking: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een fotocamera en sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Koog

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn besmeurde meubels en ook ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag van €1.100.000 tot zo’n €4.400.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,20 (per maand). Check ook Nederlanden van Nu pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Koog
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een ziekenhuis & conflict bij aankoop huis. In dat geval is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomensconflicten (bijv. bij ontslag)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €38,70 tot en met €38,20 per maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering De Koog online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering