Woonverzekering Sprundel Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €7,80 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Sprundel. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven als bijv. HEMA en Polis Direct die schade veroorzaakt door brand, storm, vandalisme, water afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Sprundel april 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door onder andere vandalisme, water, diefstal, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan een stukke televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als glas- en aardewerk en overhemden? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Sprundel? Start meteen de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct + ING werken met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Sint Agatha verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-sprundel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Rucphen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of olie. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een vuile afzuigkap? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Sprundel is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine of een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn kapotte apparatuur. In veel gevallen worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Meestal gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico oplopend tot €670.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Sprundel
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna vind je meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Sprundel zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Sprundel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag de woonverzekering in Sprundel completer maken met verschillende interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Raard afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke modulebetaalt uit bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels en tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan filmapparatuur of gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Sprundel

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer + ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €950.000 tot wel €2.600.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar Huis In Eén Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Sprundel
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict met een webshop of conflicten over erfrecht. Daarbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (startend vanaf €32,65 oplopend tot €27,05 p/maand in april 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Sprundel afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?