Woonverzekering Sint Agatha Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Sint Agatha. De woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle bekende aanbieders als Bovag en Univé die schade zoals bliksem, brand, inbraak, water dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Sint Agatha juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, inbraak, diefstal, vandalisme, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van gestolen sieraden. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als mixer en pantalons? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Sint Agatha? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met huisdierenverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd + REAAL Verzekeringen faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Sappemeer verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-sint-agatha


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Cuijk? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn gedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bekende hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. storm en rook. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een schoorsteenbrand? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Sint Agatha kan iedereen gebeuren. Flipperen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm en een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €445.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint Agatha
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Sint Agatha probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Sint Agatha

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Sint Agatha nog persoonlijker maken met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Oudeschip afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke moduleis er bij gebroken glas. Voorwaarden: een mooie spiegel en iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een tablet en viool. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Sint Agatha

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte laptop & geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.550.000 tot €3.950.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,85 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint Agatha
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij salarisaanpassing of de hypotheek. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf zo’n €31,05 tot wel €36,80 per maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Sint Agatha op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering