Woonverzekering Sappemeer Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,10 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze website achterhaal je de beste woonverzekering voor bewoners van Sappemeer. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld De Goudse en Klaverblad die schade zoals storm, bliksem, brand, water (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sappemeer juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, storm, brand, vandalisme, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als glas- en aardewerk en kostuums? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Sappemeer? Start vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket tref je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon + SNS hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Riethoven verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-sappemeer


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Hoogezand-Sappemeer? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en omvallen van bomen. Via een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of spelen met vuur? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Sappemeer is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm / een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €490.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Sappemeer
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Sappemeer gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Sappemeer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Sappemeer completer maken met enkele praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Oosterstreek afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze additionele modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een tablet en gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Sappemeer

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte laptop + kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen staan jou bij vanaf zo’n €950.000 tot ruim €3.600.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,00 per maand. Bekijk ook Nederlanden van Nu pakket.

Rechtsbijstandverzekering Sappemeer
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. schade die iemand bij jou veroorzaakt & verkeersongeluk. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies schommelen nogal (startend vanaf €25,25 tot €36,55 per maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Sappemeer op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering