Woonverzekering Riethoven Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Riethoven. De woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven waaronder Avéro Achmea en Turien en Co die schade als gevolg van water, inbraak, storm, brand afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Riethoven mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door vandalisme, storm, diefstal, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als wandversiering en audiovisuele apparatuur? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Riethoven? Open meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket zie je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag en InShared bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Piaam verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-riethoven


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Bergeijk? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als schade door storm of schade door regen. Bij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Riethoven kan ook jou gebeuren. Flipperen of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater / gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Meestal is het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €330.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Riethoven
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Riethoven gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Riethoven

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Riethoven uitbreiden met enkele interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Nuis afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze additionele dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een e-reader + een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Riethoven

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan personen. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer & kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.550.000 tot ruim €4.150.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,75 per maand. Bekijk ook Avéro Achmea afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Riethoven
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over een consumentenovereenkomst en geschillen met de buren. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf €25,40 t/m €38,05 per maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Riethoven op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?