Woonverzekering Zandpol Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,20 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Dankzij deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Zandpol. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen als bijv. Allsecur en OHRA die schade door o.a. storm, water, brand, vandalisme afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zandpol juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, vandalisme, storm, diefstal, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte TV. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als sieraden of dressoir? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Zandpol? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket tref je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand. Aanbieders als EAG Assuradeuren en SNS bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wilp verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-zandpol


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Emmen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. hagelschade of rook. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of keukenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Zandpol is altijd een risico. De Roemeense methode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of een lek waterbed. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Doorgaans worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte goot. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €540.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zandpol
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hierna bekijk je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning in Zandpol gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Zandpol

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Zandpol complementeren met een aantal nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Vlaardingen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een laptop + kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zandpol

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas & smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €950.000 tot ruim €4.000.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook Centraal Beheer.

Rechtsbijstandverzekering Zandpol
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan studiefinanciering of als je iets overkomt in het verkeer. Daarbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit allerlei modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf circa €32,95 tot wel €38,65 p/maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zandpol voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?