Woonverzekering Wilp Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,75 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Wilp. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke aanbieders zoals Huis In Eén Verzekeringen en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Wilp juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. diefstal, brand, vandalisme, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om contant geld en waardebonnen. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als meubelen en hobby-artikelen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Wilp? Open vandaag nog onze vergelijker! In de regel werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink + Unigarant hanteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Wervershoof verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-wilp


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Voorst? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn gedekt. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Alle grote hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade of schade door regen. Bij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Wilp is altijd een risico. Insluipen of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis regel je via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag / een kapotte kit voeg. Typische schade is een kapotte koelkast. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €340.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Wilp
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hierna tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen in Wilp probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Wilp

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Wilp nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Uithuizermeeden afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze extra zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een filmcamera of drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wilp

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte tablet + kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.550.000 tot wel €3.250.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ABN AMRO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Wilp
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld ontslag en conflict over wonen. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit allerlei modules.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf €24,60 tot en met €30,75 per maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Wilp online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?