Woonverzekering Wervershoof Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €3,95 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Dankzij de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Wervershoof. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld bliksem, inbraak, vandalisme, storm verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wervershoof mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, inbraak, vandalisme, storm, brand. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte televisie. Onder inboedel verstaan we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als aardewerk en haarföhn? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Wervershoof? Start à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen + Nederlanden van Nu werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Vught verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-wervershoof


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Medemblik? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn inclusief. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als waterschade of ontploffing. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Wervershoof is altijd een risico. Kerntrekken of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade vanwege een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en een kapot waterbed. Typische schade is defecte apparatuur. Gewoonlijk wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Meestal betreft het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €505.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wervershoof
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Wervershoof moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wervershoof

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Wervershoof complementeren met enkele praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder doorzoek je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Terherne afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke zekerheid verzekert bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels, aquaria of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera of een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wervershoof

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen + fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.300.000 oplopend tot €4.200.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,25 per maand. Bekijk ook HEMA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Wervershoof
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. sociale wetgeving of erfafscheidingen e.d.. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €33,40 t/m €24,95 per maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Wervershoof voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering