Woonverzekering De Bult Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in De Bult. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke verzekeraars zoals Ditzo en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, inbraak, water (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in De Bult maart 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijv. diefstal, vandalisme, brand, water, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als muziekinstrumenten en bank? Op dit gebied zijn er drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering De Bult? Gebruik hiervoor vandaag nog de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als BLG wonen of OHRA bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Bronkhorst verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-de-bult


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Steenwijkerland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn inclusief. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door brand en diefstal. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een omgevallen lamp? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in De Bult kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt middels de opstal, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak / een lekkende kraan. Typische schade is opbollend laminaat. Gewoonlijk worden de kosten betaald met jouw opstal/inboedelverzekering. Download de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Meestal gaat het om schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €620.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in De Bult
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hier ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in De Bult zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in De Bult

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in De Bult complementeren met extra interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Baarn afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval het overwegen waard. Deze nieuwe modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een tablet en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten De Bult

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere een deuk in de auto of geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.050.000 tot €5.000.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,55 p/maand. Ga verder naar Europeesche pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Bult
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een bank en conflict met een automobilist. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies per maand verschillen enorm (beginnend bij €32,45 tot en met €36,10 p/maand in maart 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering De Bult vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering