Woonverzekering Baarn Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €4,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Baarn. De woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en London Verzekeringen die schade door o.a. brand, inbraak, storm, water (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Baarn mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is o.a. brand, diefstal, water, vandalisme, storm. Je kunt dan denken aan schade aan keukenapparatuur. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als cd’s en kinderwagen? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Baarn? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer of Interpolis werken met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Almen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-baarn


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Baarn? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en brandblussing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of vlam in de pan? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Baarn kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat middels de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag of een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk worden de kosten betaald met jouw opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapotte goot. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot circa €675.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Baarn
Direct een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Baarn moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijv. grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Baarn

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Baarn nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Woold afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan vaak interessant. Deze unieke moduleverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een smartphone of drumstel. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Baarn

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte vaas en fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €1.500.000 tot ruim €2.900.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is er al vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar BLG wonen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Baarn
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict met een reisbureau & conflict met aannemer. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf €26,05 tot en met €36,45 p/maand in mei 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Baarn afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering