Woonverzekering Bocholtz Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €3,85 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Bocholtz. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen als Avéro Achmea en ING die schade door o.a. brand, storm, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Bocholtz april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, water, inbraak, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als boeken en dassen? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Bocholtz? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct + ING bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Belfeld verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-bocholtz


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Simpelveld? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Bocholtz is altijd een risico. Openwrikken of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot of een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een kapotte koelkast. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Veelal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €305.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Bocholtz
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Onderstaand ontdek je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Bocholtz moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Bocholtz

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Bocholtz complementeren met verschillende nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Zwartsluis afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe polis staat garant bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een laptop en viool. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Bocholtz

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan een barst in het scherm + kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.200.000 tot wel €2.800.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: SNS dekking.

Rechtsbijstandverzekering Bocholtz
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met het UWV en schade of letsel in verkeer. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 opties.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies schommelen enorm (beginnend bij €36,45 oplopend tot €29,20 p/maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Bocholtz voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering