Woonverzekering Zwartsluis Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Zwartsluis. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en Zelf die schade als gevolg van brand, storm, inbraak, bliksem afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zwartsluis juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, diefstal, vandalisme, water, storm. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als haarden of petten? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Zwartsluis? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering. Aanbieders als Europeesche + nowGo verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zandpol verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zwartsluis


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zwartewaterland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn inclusief. Op die manier zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schade als hagelschade of schade door regen. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Zwartsluis is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of hengelen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade door inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot of het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is schade aan het dak. Doorgaans wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Veelal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €675.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zwartsluis
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Zwartsluis eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Zwartsluis

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Zwartsluis completer maken met meerdere nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Wapserveen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen de moeite. Deze extra verzekering staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een e-reader & drumstel. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Zwartsluis

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn krassen op de auto & kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.200.000 tot €3.100.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,35 per maand. Bekijk ook Reaal afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zwartsluis
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Denk aan geschil over een consumentenovereenkomst & geluidsoverlast. In dat geval is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan allerlei modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €28,10 tot en met €30,05 p/maand in juni 2024). De premie hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Zwartsluis online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering