Woonverzekering Holten Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool tref je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Holten. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle grote aanbieders zoals Allianz en Reaal die schade zoals water, vandalisme, bliksem, brand verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Holten juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou onder andere vandalisme, diefstal, storm, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte koelkast. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als zonwering of schoenen? Op dit gebied zijn er drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Holten? Start direct de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen of InShared bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hekendorp verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-holten


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Rijssen-Holten? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bijna alle hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door bliksem en poging tot inbraak. Via een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Holten kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag of een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot circa €450.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Holten
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Holten moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Holten

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Holten aanvullen met een paar handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Geeuwenbrug afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat + een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Holten

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte laptop en ook smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.550.000 tot wel €3.500.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,95 p/maand. Ga verder naar ABN AMRO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Holten
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict met een reisbureau & conflicten over erfrecht. Dan is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf zo’n €38,45 tot wel €28,75 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Holten vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering