Woonverzekering Geeuwenbrug Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,40 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Geeuwenbrug. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld storm, brand, inbraak, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Geeuwenbrug juni 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere storm, inbraak, water, brand, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als aquarium en servies? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Geeuwenbrug? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket vind je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Bedrijven zoals Aegon of InShared hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Est verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-geeuwenbrug


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Westerveld? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn gedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. bliksem en poging tot inbraak. Dankzij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of gaslekken? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Geeuwenbrug kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm of Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. In veel gevallen wordt dit afgedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan lekkage. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €415.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Geeuwenbrug
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna ontdek je enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Geeuwenbrug probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Geeuwenbrug

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: men mag deze woonverzekering in Geeuwenbrug aanvullen met meerdere praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna check jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Den Bommel afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke verzekering staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een mobiele telefoon of drumstel. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Geeuwenbrug

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan personen. Onder andere kapotte apparatuur & geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen van €1.400.000 tot wel €3.700.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Reaal polis.

Rechtsbijstandverzekering Geeuwenbrug
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij bijstandsuitkering & geschil met een verzekeraar. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €24,70 tot wel €31,65 p/maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Geeuwenbrug op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?