Woonverzekering Est Opstal- en inboedelverzekering, al voor €3,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Via de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Est. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen waaronder Aegon en ZLM die schade als gevolg van storm, vandalisme, water, inbraak dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Est juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, storm, inbraak, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als zonwering of speelgoed? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Est? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket tref je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer of Lancyr hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Eenum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-est


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Neerijnen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en schroeischade. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of brandstichting? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Est kan ook jou overkomen. De takjesmethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Doorgaans wordt deze schade gedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €350.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Est
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker meteen het huis in Est gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Est

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: men mag deze woonverzekering in Est complementeren met meerdere belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna vind jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Cruquius afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze extra polis staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een laptop en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Est

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer of kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €950.000 tot ruim €3.000.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,55 per maand. Bekijk ook Centraal Beheer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Est
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenuitkering & conflict met makelaar. Dan is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies verschillen enorm (vanaf zo’n €28,95 tot wel €28,65 per maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Est online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?