Woonverzekering Driewegen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €3,75 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Driewegen. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle grote aanbieders zoals Bruns ten Brink en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld storm, brand, water, bliksem dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Driewegen april 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou onder andere brand, vandalisme, storm, diefstal, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als meubilair en laptop? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Driewegen? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Bovag of Independer bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Delfgauw verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-driewegen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Borsele? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als hagelschade of vandalisme. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of gaslekken? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade van spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Driewegen is altijd een risico. De gaatjesboormethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. Veelal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €425.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Driewegen
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker jouw jouw onderkomen in Driewegen zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Driewegen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: men mag deze woonverzekering in Driewegen uitbreiden met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder spot je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Blokker afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze mogelijke verzekering verzekert bij gebroken glas. Advies: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en kleding. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Driewegen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn krassen op de auto & medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.500.000 oplopend tot €3.100.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,15 (betaling per maand). Wellicht interessant: ZLM dekking.

Rechtsbijstandverzekering Driewegen
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij schade die iemand bij jou veroorzaakt en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn allerlei varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (startend vanaf €28,95 tot €32,80 p/maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Driewegen afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering