Woonverzekering Kootwijk Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Kootwijk. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle landelijke partijen waaronder De Goudse en ZLM die schade veroorzaakt door water, inbraak, storm, brand dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kootwijk juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere inbraak, brand, vandalisme, water, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als fornuis en iPhone? Op dit gebied zijn er drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Kootwijk? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO en Nationale Nederlanden bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Jutrijp verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-kootwijk


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Barneveld? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm of brandblussing. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of brandstichting? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Kootwijk kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui en een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. In de regel worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. Meestal betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €635.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Kootwijk
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Kootwijk zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Kootwijk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag de woonverzekering in Kootwijk completer maken met een aantal nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Heijen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe polis staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een e-reader of drumstel. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Kootwijk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen of medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €900.000 tot €2.550.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: FBTO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kootwijk
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschil over een consumentenovereenkomst en conflict met een schadehersteller. Hierbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies verschillen nogal (vanaf circa €37,85 tot wel €25,50 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de modules, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Kootwijk voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering