Woonverzekering Jutrijp Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,50 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Jutrijp. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle grote partijen als Allsecur en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van water, storm, brand, vandalisme afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Jutrijp mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, storm, vandalisme, water, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als sieraden of iPhone? Op dit gebied zijn er 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Jutrijp? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen en Verzekeruzelf.nl zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hoogmade verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-jutrijp


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en diefstal. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Jutrijp is altijd een risico. De Bulgaarse methode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui / een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn schade aan de vloer. Normaal gesproken worden de kosten betaald middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €400.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Jutrijp
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Jutrijp zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Jutrijp

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt de woonverzekering in Jutrijp complementeren met verschillende praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Halfweg afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra moduleverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: zaken als een aquarium of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een fotocamera of sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: mogelijk hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Jutrijp

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan besmeurde meubels en ook kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan jou bij vanaf zo’n €900.000 tot €3.200.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,40 p/maand. Ga verder naar Unigarant.

Rechtsbijstandverzekering Jutrijp
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Denk aan geschil met de werkgever of conflict over wonen. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf €29,45 tot wel €26,55 p/maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Jutrijp online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering