Woonverzekering Oudkarspel Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €8,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Oudkarspel. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen waaronder Generali en ZLM die schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, storm, inbraak vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oudkarspel juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, water, vandalisme, storm. Denk bijvoorbeeld aan een stukke wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als spelcomputers en warmtepomp? We onderscheiden drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Oudkarspel? Open vandaag nog de vergelijkingstool. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink + Nationale Nederlanden hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Oosthem verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oudkarspel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Langedijk? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn verzekerd. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. De meeste hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schade als hagelschade of schroeischade. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Oudkarspel kan zomaar gebeuren. Openwrikken of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat via de opstal, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van onbruikbare meubels. Normaal gesproken worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapot dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €380.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudkarspel
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw huis in Oudkarspel moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oudkarspel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Oudkarspel nog persoonlijker maken met diverse interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Niawier afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of smartphones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een tablet en drumstel. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oudkarspel

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte vaas & ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.300.000 tot €4.750.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,95 (per maand). Check ook ASR Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Oudkarspel
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld aankopen die niet geleverd zijn of geschil over de uitkering. Hierbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars variëren significant (beginnend bij €33,40 oplopend tot €37,25 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oudkarspel online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?