Woonverzekering Niawier Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de beste woonverzekering voor jouw huis in Niawier. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven zoals Delta Lloyd en Independer die schade veroorzaakt door storm, vandalisme, bliksem, water vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Niawier mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door o.a. diefstal, storm, brand, vandalisme, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een defecte TV. De definitie van inboedel is alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als gordijnrails en gereedschap? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Niawier? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zie je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea of Zelf faciliteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Middelburg verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-niawier


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Dongeradeel? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door storm of smeltschade. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een defecte magnetron? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Niawier kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkende wasmachine en bevroren leidingen. Typische schade is een opbollende vloer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal- of inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Vaak is het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €665.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Niawier
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hier vind je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Niawier gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Niawier

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Niawier uitbreiden met diverse praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop bekijk jij praktische info (of bekijk woonverzekering Lauwerzijl afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze extra polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur of drumstel. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Niawier

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte laptop + medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan jou bij variërend van €1.150.000 tot wel €4.400.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook Verzekeruzelf.nl polis.

Rechtsbijstandverzekering Niawier
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Denk aan geschil over een consumentenovereenkomst en bij aankoop van een huis. Dan is het belangrijk dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 varianten.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies variëren significant (vanaf circa €32,50 tot en met €24,45 per maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Niawier vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering