Woonverzekering Genemuiden Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Genemuiden. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals Generali en InShared die schade als gevolg van inbraak, bliksem, storm, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Genemuiden juni 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, brand, water, vandalisme, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. gestolen sieraden. De definitie van inboedel is alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op zaken als bestek of matrassen? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Genemuiden? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Allianz en SNS faciliteren eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ezinge verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-genemuiden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zwartewaterland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn gedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of schade door regen. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een schoorsteenbrand? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Genemuiden is niet leuk, maar kan gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak of een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. In de regel worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €545.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Genemuiden
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker direct het huis in Genemuiden gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Genemuiden

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Genemuiden uitbreiden met diverse belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop tref jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Deurze afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze unieke zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: een mooie spiegel en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een laptop en een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijk hebben jullie al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Genemuiden

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een deuk in de auto en ook geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.000.000 tot zo’n €4.300.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,95 (per maand). Check ook Aon Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Genemuiden
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan studiefinanciering of conflict over pensioenuitkeringen. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €31,80 oplopend tot €36,55 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Genemuiden voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?