Woonverzekering Deurze Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Deurze. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle grote aanbieders waaronder De Goudse en Independer die schade als gevolg van inbraak, bliksem, vandalisme, water verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Deurze juli 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld storm, brand, water, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als vriezer of overjassen? Er zijn in de basis een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Deurze? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse + ZLM hanteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: De Blesse verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-deurze


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Aa en Hunze? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. brand en plundering. In het geval van een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of vlam in de pan? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Deurze kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw woning loopt via de opstal, de spullen die je kwijt bent gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval of loslatende kit. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. In veel gevallen wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan kapotte dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €500.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Deurze
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Deurze moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Deurze

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Deurze uitbreiden met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Bergambacht afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze mogelijke verzekering staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Advies: een mooie spiegel en smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond springt iemand omver
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een e-reader en jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Deurze

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, van €1.150.000 tot zo’n €2.750.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Univé polis.

Rechtsbijstandverzekering Deurze
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflicten consumentenaankopen & conflicten over erfrecht. Hierbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €26,65 tot en met €37,00 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Deurze afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering