Woonverzekering Boelenslaan Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,55 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Boelenslaan. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als FBTO en Klaverblad die schade veroorzaakt door inbraak, water, bliksem, vandalisme dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Boelenslaan juni 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, inbraak, storm, brand, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als potten of handschoenen? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Boelenslaan? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren + ING werken met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Beltrum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-boelenslaan


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Achtkarspelen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Veel hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of vandalisme. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een defecte magnetron? Brand is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Boelenslaan kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Veelal betreft het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot wel €585.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Boelenslaan
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Boelenslaan moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Boelenslaan

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: men mag deze woonverzekering in Boelenslaan aanvullen met een paar praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Zwiggelte afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Goed om te weten: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera + sportuitrusting. Waak voor oververzekering: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Boelenslaan

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een barst in het scherm en ook ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.000.000 oplopend tot €2.650.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,65 (per maand). Check ook Univé dekking.

Rechtsbijstandverzekering Boelenslaan
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij bijstandsuitkering & conflict met de bank. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf circa €33,25 tot wel €32,45 per maand in juni 2024). Het tarief komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Boelenslaan online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering